Abonează-te la newsletter
Cum să faci o cafea acasă astfel încât să nu aibă nevoie de zahăr
Metode și tehnici accesibile pentru a putea face asta chiar la tine acasă
Citește Minicursul, iar la finalul călătoriei s-ar putea să spui: mi-am reinventat gustul!


Ce primești concret dacă te abonezi?
- Te învăț concret cum poți face cafea care nu are nevoie de zahăr.
- Cum să îți creezi propria ocazie ca să experimentezi gustul acasă într-un mod autentic.
- Cum să folosești un french press astfel încât să faci crema de lapte.
- Cum să faci cafeaua astfel încât să nu fie zeamă de cenușă.
- Te învăț cum să depășești frica de a renunța la drogul din bucătărie ca să devii mai conștient fără să renunți la cafea.
- Cum să renunți la zahăr astfel încât să elimini drogul din bucătărie.
- Ce înseamnă să bei o cafea cu adevărat „tare” și de ce asta te va ajuta să ai mai multă energie.
- De ce oamenii care beau cafea fără zahăr reușesc mai bine să simtă gustul.


Despre Lucian Butnaru
„În 2017, în primul an de master, m-am întrebat: chiar, eu ce fac?
Urmăream un podcast în care Micutzu Cosmin Nedelcu povestea despre cum a fost pentru el perioada de după facultate.
Sunt foarte de acord cu el că în facultate lucrurile par foarte cozy. Omul acesta mi-a ridicat o întrebare cu 2 ani înainte să termin masterul de economie socială. Săru` mâna!
Îmi doresc ca oamenii cu dizabilități să fie tratați egal pentru orice loc de muncă. Să primească șansa să-și exploreze pasiunea. Să poată avea acces la un loc de muncă dorit, nu oferit!
Să fie tratați cu demnitate.
De la „a visa" la „a face” - o călătorie de peste 3 ani
Long story short: am urmat o școală pentru persoane cu deficiențe vizuale și am venit la Cluj la facultate. Am terminat Asistență Socială.
Atunci m-am întrebat: viața mea încotro merge?
După ceva timp am descoperit a 2-a cea mai importantă zi din viața unui om: aceea în care afli de ce te-ai născut.
Tot timpul am fost un căutător și mi-a plăcut la nebunie să explorez. Mă fascinează gustul, iar pentru mine, așa cum spunea cineva, momentele de fericire se măsoară în clipe în care mi se face pielea de găină.”
