Prețuri

Prețul de achiziție al unui produs sau set de produse vandut pe site-ul cofeels.ro este afișată în lei (RON) și nu include livrarea. Costurile de livrare sunt afișate în mod clar la sfârșitul comenzii, lângă suma de plată. Costurile de livrare sunt fixe.. Dacă pe site-ul nostru apare un preț evident incorect și nu este corectat în totalul dvs. la momentul finalizării comenzii, indiferent de motiv (eroare umană, eroare tehnică etc.), comanda dvs. va fi anulată și plata vă va fi restituită, chiar dacă a fost inițial validată.

Disponibilitate

Ne străduim mereu să îndeplinim comanda dvs. odată finalizată și achitată. În cazul în care un produs ar deveni indisponibil după confirmarea și achitarea comenzii dvs., vă vom rambursa suma plătită pentru produs/prouse în termen de 30 de zile de la data plății. Dacă comanda dvs. include produse care nu sunt disponibile temporar, vom trimite mai întâi produsele disponibile și pe cele restante odată ce vor fi disponibile din nou. Vom restitui taxele de transport pentru restul comenzii. Dacă este relevant, vă vom oferi un înlocuitor pentru un produs indisponibil, un produs de calitate egală.

Plata securizată

Cofeels.ro oferă în prezent 2 moduri de plată pentru comanda dvs., mobil card și numerar la livrare.

Opțiunile de plată utilizează criptarea SSL avansată pentru a vă păstra tranzacția securizată și nu vă costă nimic de utilizat (cofeels.ro este taxat ca vânzător, nu sunteți taxat ca cumpărător), astfel încât nu veți plăti nicio sumă suplimentară pentru comanda dvs. Nu este necesar să dețineți un cont cu acești comercianți pentru a utiliza aceste metode de plată.

Plata ramburs este disponibilă numai pentru comenzile cu adresa de transport în România.

Livrare

Comanda dvs. va fi livrată la adresa indicată de dvs. când a fost plasată comanda. Nu livrăm în afara României.

Durata de expediere a coletului este de 24-48 ore în orase mari și 48-72 ore în orașe mici. Atenție: Nu ne putem asuma răspunderea în numele firmei de curierat în cazul unor întârzieri de preluare sau predare a comenzii.

Cofeels.ro face tot posibilul pentru a respecta termenele de livrare indicate pe site. Cu toate acestea, nu putem fi responsabili pentru consecințele unei livrări întârziate sau pierderea unui pachet cauzat de un terț contractat pentru a livra, sau de către dvs., sau din cauza unui eveniment (natural sau nu) neprevăzut. În cazul în care nu primiți pachetul dvs., va fi efectuată o anchetă cu transportatorul și poate dura câteva zile de la primirea cererii dvs. În această perioadă de anchetă, nu va avea loc nici o rambursare a livrării.

Vă rugăm să rețineți că toate comenzile necesită două zile de fabricație și ambalare înainte de a fi expediate.

Factura

Produsele livrate vor fi însoțite de factură.