Despre noi

Cofeels s-a născut din pasiunea pentru elixirul care ne încântă în fiecare dimineață și ne trezește în fiecare zi: cafeaua!

Mai mult decât o cafenea, Cofeels este locul în care îți poți începe ziua, poți lucra la un proiect, te poți întâlni cu prietenii sau partenerii de afacere și în același timp poți ajuta pe cineva fără prea mult efort în plus.

Lucian Butnariu, fondatorul acestui proiect, știe ce înseamnă o dizabilitate de vedere, dar și ce înseamnă o cafea bună. Așa că acest proiect a decis de a îmbina dorința de a ajuta persoanele cu dizabilități și de a împărtăși cu lumea pasiunea lui pentru cafea și a ajuns la Cofeels.

Misiunea noastră

Misiunea Cofeels este una clară și anume să contribuim prin pasiunea pentru cafea la calitatea vieții a persoanelor cu dizabilități de vedere.

Fiecare cafea și produs comercializat în cafeneaua sau pe site-ul Cofeels este un ajutor pentru persoanele cu dizabilități de vedere. O parte din costul fiecărei cafea/produs este un pas către o viață mai bună a celor care nu pot vedea lumea cum o facem noi.